Om mig

Jag som driver den här bloggen har haft elbil i 3 år och jag kan inte nog rekommendera att skaffa en till alla som funderar på det. Jag har sparat in oerhört mycket pengar eftersom jag slipper tanka bilen hela tiden med fossila bränslen, dessutom gör jag en insats för miljön och jag njuter varje gång jag sitter på motorvägen och bilen glider fram i tystnad.

Det är dock mycket jag behövde anpassa mig till, jag har som de flesta andra kört bil med förbränningsmotor under större delen av mitt liv. När jag skaffade elbil var det helt enkelt mycket nytt att förhålla sig till. Vad bör jag tänka på om jag ska åka långt? hur hittar jag laddstolpar? hur långt kan jag åka? med mera var bara några av de frågor jag hade.

Jag har startat den här bloggen för att jag tycker att alla borde skaffa elbil och eftersom jag själv hade behövt en del tips och råd när jag precis hade skaffat min elbil. Jag hoppas att jag kan uppfylla det syftet med den här bloggen. Jag ska försöka reda ut de frågetecken man kan tänkas ha när det kommer till att skaffa elbil och skriva lite om elbilar i allmänhet.

Jag har hela mitt liv älskat bilar men också varit en miljökämpe. Att skaffa elbil var det ultimata sättet att kombinera de båda intressena på. Dessutom tycker jag om att skriva, tre flugor i en smäll alltså. Hoppas du som läser ska trivas här på bloggen, mycket nöje!