Renault-Zoe

Är det i år som elbilen får sitt stora genombrott?

Januari är för de flesta människor en kall och fattig månad. Och då tänker vi främst på de faktum att det är kallt och pengarna sinat snabbt på grund av alla möjliga tillställningar. Så vad behöver man då göra för att nästa år kunna känna att plånboken är lite tjockare? Jo, om man köper en elbil så slipper man att betala den skyhöga bensin som förövrigt precis beskattades ytterligare. Tiden är inne för elbil och därför ska vi lista de bilar som är billigast.

Renault Zoe billigast

Den bil som idag anses vara den bilen som är mest fördelaktig för en tjockare plånbok är ingen mindre än Renault Zoe. Den hamnar som ohotad etta i en lista bland andra bilmärken. Inköptpriset för en Renault Zoe är dock 299 900 kronor. Detta låter som en riktig dyrgrip, men faktum är den att du måste slänga fram nästan 100 000 till för att nå den andraplacerade Volkswagen e-Golf. Denna bilen är dock större än den förstaplacerade.

Är man ute efter att köra en elbil och samtidigt komma undan med en billig peng så kan vi varmt rekomendera Renault Zoe. Nyligen så kunde Renault-stallet presentera ett helt nytt lithium batteri som gör det möjligt för dig som ägare att köra otroliga 400 kilometer på en laddning (!). Det är med dessa siffrorna som bilen blivit den populäraste elbilen i Europa under de senaste åren. På Renaults hemsida skryter man också om den enorma körglädje som billarna besitter. Och bara tanken av att man kan köra bilen utan att påverka miljön negativt, är någonting som många svenskar har stor respekt för.
Med detta sagt så rekomenderar vi er att fundera både en och två gånger om det inte är dags för en elbil. Framtiden är äntligen här, både för naturen och för dig!